Izrada web stranice

Profesionalna izrada web stranica od kojih zastaje dah


Web stranica je Vaša poslovna ponuda koju mogu da vide milioni ljudi, ma gdje bili i to danonoćno. Upravo ta činjenica web stranicu čini najjeftinijom i najdjelotvornijom vrstom reklame koju možete posjedovati. U ovom trenutku statistike pokazuju da je milijarda ljudi dnevno online, a taj broj raste iz dana u dan. To može da predstavlja veliku bazu potencijalnih klijenata, koji su zainteresovani možda baš za Vaše usluge. Imati web stranicu i elektronsko poslovanje, za svaki posao predstavlja nevjerovatnu mogućnost za rast i razvoj u svom domenu.

Web stranica je izlog Vaše kompanije prema spoljašnjem svijetu i odličan način da predstavite Vaše usluge ili kompaniju korisnicima interneta, ujedno i potencijalnim klijentima. Iz tog razloga je vrlo bitno da imate dopadljivu, modernu i funkcionalnu web stranicu.

Izrađene u skladu sa zadnjim svjestkim trendovima


Web stranice su najčešće prva tačka kontakta između vas i potencijalnih klijenata. Profesionalna izrada web stranice će osigurati da ostavite dobar dojam. Ukoliko pojedinac na internetu traži određenu uslugu ili proizvod, vrlo je vjerovatno da će njegov izbor biti neko tko ima kvalitetnu web stranicu. Čak i jednokratna investicija u profesionalnu izradu web stranice predstavlja veliki korak u pravom smjeru. To je najbolji i najpristupačniji način oglašavanja. Imajte na umu da web stranica nije trošak, već investicija koja će se zasigurno otplatiti kroz relativno kratak period, ovisno o cijeni usluga ili proizvoda koje nudite.

Funkcionalna web rješenja koja nudim mogu odgovoriti i najzahtjevnijim željama mojih klijenata. Od jednostavnih on-line prezentacija kompanije, preko kompleksnih web rješenja koja sadrže administraciju web stranica, on-line kataloge proizvoda i napredne opcije pretrage stranica, web rješenja koja nudim rezultiraju dopadljivim, kvalitetnim i funkcionalnim web stranicama.

Web trgovina
izrada mobilnih web stranica

Prilagođene laptopima, mobilnim i tablet uređajima


Statistike pokazuju znatan porast broja korisnika koji pretražuju internet putem mobilnih uređaja. Ovaj trend će se vrlo vjerovatno nastaviti i u budućnosti, te se kao odgovor na nove zahtjeve posjetilaca pojavio novi pristup i koncept u dizajnu web sajtova pod nazivom „responsive dizajn”.

Responsive web dizajn se fokusira na jednostavnost. Zasnovan je na ideji da se napravi samo jedna web stranica koja može da se prikazuje na svim veličinama ekrana bilo da je to mobilni telefon, laptop, tablet. Također, responsive web dizajn je u modernom prisustvu na internetu trend kao i moranje.

Želite modernu i dopadljivu web stranicu?


Ukoliko je Vaš odgovor da, molim Vas da popunite formular za besplatnu procjenu ili me kontaktirate.

Kako bismo stekli generalnu sliku o Vašem projektu i tako bili u mogućnosti da pripremimo okvirnu ponudu, korisno bi bilo da popunite online formular za besplatnu procjenu i u kratkim crtama opišete šta Vam je potrebno.

Ukoliko Vam više odgovara, možete me kontaktirati putem linka ispod. Sa zadovoljstvom ću Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.