Zdravo, hvala vam što ste odvojili vrijeme za posjetu mojoj web prezentaciji. Zovem se Vedad Čolić i radim kao freelance grafički i web dizajner sa sjedištem u Sarajevu, Bosna i Hercegovina. Nešto više od 15 godina se bavim profesionalnom izradom web stranica, kreiram dopadljive logotipe, stvaram brandove, nastojim od malih napraviti velike kompanije. Moto kojim se vodim jeste da je svaki projekat kao otisak prsta – ne postoje dva jednaka, kao što ne postoje ni dva jednaka klijenta.

Pružam širok spektar usluga dizajna i dizajnu bliskih grana pojedincima, poslovnim i drugim subjektima, uključujući web stranice s dizajnom prilagođenim mobilnim uređajima i potpunu sposobnost e-trgovine, kao i sisteme za upravljanje sadržajem (CMS) te optimizaciju za tražilice (SEO), također, na raspolaganju sam za usluge grafičkog dizajna, izrade vizuelnog identiteta, internet marketinga, fotografisanja i video izrade, kao i ostale koje možete pronaći pod stranicom usluge.

U svojim projektima koristim najnoviji softver i tehnologije izrade te pružam odgovarajući dizajn kao standard na svim projektima. Ovo će osigurati da će vaša nova web stranica izgledati podjednako dobro na telefonu, laptopu ili tabletu.
Moj portfolio pokriva raznovrsnu selekciju radova od privatnih i korporativnih klijenata u raznim industrijama, kako na domaćem, tako i na internacionalnom tržištu. Nažalost u ovom trenutku je još uvijek nepotpun, ali svakako izdvojite malo vremena i pogledajte stavke koje su trenutno tu.

Dakle, ako vam je potreban potpuno novi web sajt, logotip, kompletan branding ili neka od usluga koje nudim, blisko i rado ću sarađivati s vama od koncepta do završetka, osiguravajući da zajedno stvorimo savršen prostor za vas i vašu kompaniju kako na internetu tako i u stvarnom svijetu.

Kao pojedinac vam mogu garantovati da će vaš projekt zasigurno dobiti moju nepodijeljenu pažnju, također, možete biti sigurni da će bilo koji dodatak ili ažuriranje vašeg zahtjeva biti izvršeno od strane iste osobe koja je direktno radila na vašem projektu. Mene.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite da razgovaramo o vašem projektu, nemojte se ustručavati da stupimo u kontakt, rado ću vam odgovoriti.