Budite prisutni i izdvojite se prvenstveno kvalitetom


Izradili ste kvalitetnu i informativnu web stranicu? Vrijeme je da se kvalitetno predstavite i na najvećoj društvenoj mreži Facebooku. Ukoliko želite profesionalnu Facebook stranicu a za to nemate vremena, volje ili znanja – obratite mi se.

Za Vas ću kreirati Facebook stranicu ili grupu, prilagoditi navigaciju unutar Facebook stranice vašim potrebama, ažurirati stranicu novim informacijama po potrebi, izraditi aplikaciju koja će na vaš Facebook zid direktno slati obavijesti vjernim pratiteljima, vaše Facebook stranice povezati s web stranicama (implementacijom opcije ‘Sviđa mi se’, ‘Podijeli’ ili ‘Komentiraj’) i tako dalje.

Oglašavajte se samo ciljanoj publici i novim klijentima


Kao uslugu nudim i oglašavanje putem društvenih mreža, najčešće putem Facebooka. Ovo oglašavanje funkcionira slično svim drugim vrstama internet oglašavanja, putem oglasa koji se prikazuju s desne strane ili između postova.

Osim izrade oglasa, u saradnji s Vama ćemo razraditi strategiju oglašavanja kao i budžet potreban za ovu vrstu oglašavanja.

Oglašavanjem na Facebooku bićete prisutni na najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu, a oglasima možete ciljati svoju publiku kako biste maksimizirali njihov učinak. Naš je zadatak da Vam u tome pomognemo.

Otiđite korak dalje sa aplikacijom na društvenoj mreži


Mogućnosti su neograničene, a svrha je animiranje i zadržavanje korisnika omogućavanjem zanimljivih opcija i pružanjem dodatnih vrijednosti i usluga. I naravno, održavanje konstantne interakcije i odnosa. To mogu biti nagradne igre, zanimljive ankete, skupljanje kupona za dodatne popuste – ukratko sve što vam padne na pamet može se napraviti unutar vašeg Facebook profila.

Pored najpopularnije društvene mreže na svijetu, Facebook-a, tu je još nekoliko vrlo bitnih servisa koje ne smijemo zaobići u modernom poslovanju. Prvenstveno mislimo na Instagram i LinkedIn, te nešto manje popularne na našim prostorima, Google+ i Twitter.

Prisustvo na društvenim mrežama je put ka uspjehu


U modernom poslovanju prisustvo na društvenim mrežama je jedan od najbitnijih faktora i preduslova za uspjeh. Ukoliko nemate kvalitetan sadržaj i dizajn društvenih mreža postoji velika mogućnost da Vas korisnici usluga ne shvate ozbiljno te na kraju zaobiđu.

Pored navedenog, na društvenim mrežama se nalazi veliki broj potencijalnih kupaca i klijenata koje ne želite propustiti. Ukoliko Vam je potrebna profesionalna Facebook, Instagram, Twitter ili LinkedIn stranica obratite mi se kako bismo Vaše poslovanje predstavili u najboljem ruhu.