Fotografija kao oružije snažne komunikacije


Fotografiju smatram kao strast i hobi, ali obzirom da uvijek težim ka tome da svakom klijentu isporučim najbolju moguću uslugu, to ni u ovom segmentu neće izostati. Primarno se bavim produkt i korporativnom fotografijom, koja je nezaobilazan dio Vaše poslovne prezentacije. Uz korištenje vrhunske foto opreme koju posjedujem mogu odgovoriti većini Vaših zahtjeva koje stavite ispred mene.

Produkt fotografija


Za Vas fotografišem proizvode za potrebe oglašavanja ili apliciranja u bilo kojem obliku medija i marketinških kampanja. Garantujem visoki kvalitet izrade digitalnih fotografija, koje ću Vam dostaviti profesionalno grafički obrađene i to u vrlo kratkom periodu nakon fotografisanja. Fotografisanje hrane je vrlo specifična tehnika, koja istovremeno predstavlja pravo zadovoljstvo i izazov za što boljim krajnjim proizvodom.

Korporativna fotografija


U segmentu korporativne fotografije, enterijer i eksterijer zauzimaju visoko prioritetno mjesto, posebno kada je riječ o ugostiteljskoj i hotelijerskoj branši, ali svakako i u drugim industrijama. Svojim klijentima pružam usluge fotografisanja enterijera i eksterijera raznih vrsta objekata po vrlo povoljnim cijenama uz minimalno vrijeme čekanja. Ukoliko želite fotografije vrhunskog kvaliteta i estetike koje ćete prezentovati javnosti putem web stranica, brošura, kataloga ili drugih reklamnih materijala – stojim Vam na raspolaganju.

KONTAKTIRAJTE ME