Grafički dizajn koji Vas vodi do uspjeha


Grafički dizajn je kreаtivni proces koji uključuje klijentа i dizаjnera, a u cilju dа se zajedničkim radom stvori proizvod koji će određenu poruku prenijeti ciljnoj grupi korisnika. Iako možda nismo ni svjesni, grafički dizajn je svuda oko nas – od jutarnjih novina i kutije kafe koju otvaramo, preko šarenih autobusa u prijepodnevnoj gužvi, pa sve do korica omiljene knjige i slogana TV serije.

U današnje vrijeme grafički dizajn je kombinovanje vizuelnih i verbalnih elemenata u jednu cjelinu. Saradnja je preduslov za dobar proizvod: pisci koji pišu slogane, fotografi koji sa ilustratorima kreiraju vizuelne elemente, i na kraju grafički dizajner koji odabirom tipografije i izradom grafike oblikuje finalni proizvod. Razvoj grafičkog dizajna je u vezi sa tehnološkim inovacijama, društvenim potrebama i vizuelnom maštom stvaralaca.

usluge grafičkog dizajna
usluge grafickog dizajna

Primarne usluge grafičkog dizajna


1.) Dizajn i priprema za štampu sredstava direktnog marketinga
(katalog, brošura, flajer i slično)

2.) Dizajn i priprema za štampu spoljnih marketinških sredstava
(plakat, poster, bilbord, tabla, pano, zastava, brendiranje vozila i slično)

3.) Dizajn i priprema za štampu propagandnog materijala
(kalendar, bilten, PVC galanterija i slično)

4.) Dizajn i priprema unutarnjeg identiteta kompanije
(majice, akreditacije, olovke i slično)

Trebate usluge grafičkog dizajna?


Za Vas mogu izraditi sve od vizit kartice do billboarda.

Moderan i profesionalan grafički dizajn logotipa, plakata, letaka, kataloga, brošura, cjenovnika, vizit kartica, poslovnih pečata, brandiranje vozila, kao i online promotivnih materijala su samo dio usluga koje nudim.

Ukoliko Vam treba neka od usluga grafičkog dizajna osjećajte se slobodno da me kontaktirate ili pogledajte cjenovnik usluga grafičkog dizajna.